Menykörkort Livsmedelshygien

Tid:

Beskrivning

En åtta timmars webbaserad basutbildning i livsmedelshygien för alla som hanterar livsmedel. Kursen är utarbetad efter Livsmedelsverkets förslag på basutbildning i livsmedelshygien (rapport 8, 2006). Den uppfyller de befintliga nordiska kraven (Danmark, Finland, Norge) på personer som hanterar livsmedel.

Vad ingår i kursen?
Kunskapsområden:


Hur går det till?
Kursen är fristående, man startar när man vill och arbetar helt på egen hand. Den tar ca 8 timmar och kan genomföras antingen i flera delar eller i ett sträck. Den består av eget arbete via Internet, och avslutas med ett interaktivt test med frågor som täcker de olika kunskapsområdena. 

Kursinnehållet bygger på verklighetsbaserade fall i olika livsmedelsmiljöer, och teoriavsnitten varvas med korta självtest.

Här kan du titta på en demo av kursen

Vem vänder sig kursen till?
En grundkurs som alla på livsmedelsföretaget bör gå och en lämplig grundkurs för dem på företaget som skall HACCP-utbildas.

Vad kostar det och hur anmäler man sig?
Menykörkortet inom livsmedelshygien kostar 1 500:-/person (exkl. moms). 
Anmälan till kurs  

Lärcentrum
Om din egen dator eller uppkoppling inte räcker till kan du ta kontakt med ditt närmaste lärcentrum. De erbjuder en öppen studiemiljö för kommunens småföretagare. Länk till lärcentra finner du nedan

Arrangör

Arrangör: SLU Meny Adress:Box 234 532, 23 Skara Telefon:0511-670 00 E-post:[email protected] Webbplats:http://www.slu.se/sv/centrumbildningar-och-projekt/meny/kurser/

Menykurser Att studera med Meny är ett sätt att få närmare kontakt med universitet, högskola och forskningsinstitut. Våra webbaserade utbildningar gör det möjligt för dig att utbilda dig samtidigt som du finns kvar på jobbet.

Kategorier: Livsmedelshygien.